SPONSOR.me

NGTF har inngått samarbeid med Sponsor.me og håper dette vil bidra til at utøvere, lag og klubber vil få finansiert idrettsrelaterte prosjekter. Det enkelt å registrere en innsamling på nettsiden.

Hva

SPONSOR.me er en såkalt «crowdfunding»-tjeneste (folkefinansiering) for internett og mobil hvor norske utøvere, lag og klubber, i alle idretter, klasser og aldre, enkelt kan starte en innsamling for sine idrettsrelatert prosjekter. Ved å tipse familie, venner, venners venner, kolleger og andre tilhengere om innsamlingen kan man raskt samle inn pengene man trenger for å realisere prosjektet.

SPONSOR.me er også for alle privatpersoner og bedrifter som ønsker å støtte norsk breddeidrett. På SPONSOR.me kan man enkelt finne og støtte de innsamlingene man ønsker med valgfritt beløp gjennom en rekke betalingsmåter.

Hvorfor

Det er i dag altfor vanskelig og tungvint for breddeidretten å samle inn penger, selv til de minste prosjekter. Vi ser, hører og leser stadig om utøvere, lag og klubber som ikke kan realisere drømmene sine på grunn av mangel på penger.

Hvordan

Ved å tilby en tjeneste som SPONSOR.me gir vi idrettsutøvere, lag og klubber et enkelt og effektivt verktøy for å opprette og markedsføre innsamlinger til familie, venner, kolleger og andre tilhengere. I tillegg gir SPONSOR.me alle norske privatpersoner og bedrifter en mulighet til å enkelt finne idrettsrelaterte prosjekter man kunne ønske å støtte. En møteplass for innsamlere og sponsorer.

Hvem

SPONSOR.me er utviklet og driftet av selskapet SPONSOR AS, startet av Åge og Gloria Storhaug Stiftelsen, Otto Kalvø og Ola Akselberg sommeren 2014. Etter 6 måneders planlegging og utvikling ble SPONSOR.me tilgjengelig for utvalgte utøvere, klubber, særforbund og sponsorer. Etter ytterligere 4 måneders lukket test hadde SPONSOR.me en stille lansering februar 2015. I mars samme år ble tjenesten åpnet og markedsført til allmennheten.
For å kunne tilby idrettsutøvere, lag og klubber en tilnærmet gratis tjeneste jobber vi på dugnad uten lønn for å holde kostnadene nede. Målet er at så mye som mulig av bidragene skal gå til innsamlerne. Ola jobber med det tekniske og den daglige driften, og Otto er kontakten mot idrettsforbundet, særforbundene og samarbeidspartnerne.

Spørsmål? Ta kontakt med SPONSOR.no direkte: kundesenter@sponsor.me.