Våre samarbeidspartnere

Milano Pro Sport

Milano Pro Sport er NGTFs samarbeidspartner innen konkurransetøy. Milano Pro Sport har base i Manchester i England. Milano leverer oppvarmings- og konkurransedrakter til våre landslag innen turn menn, turn kvinner og gymnastikkhjul, i tillegg til at de bidrar med sponsorpenger.

Twentyfour

Twentyfour er en av Next Sport sine merkevarer. Twentyfour vil levere overtrekksdresser, T-skjorter og fritidstøy til NGTF. I tillegg innebærer også samarbeidsavtalen at medlemslagene i NGTF får gode tilbud hos NGTFs partner

Nordic Choice Hotels 

Med hotell på over 100 destinasjoner i Norden finnes det nesten alltid et alternativ i nærheten av hallen. Nordic Choice Hotels tilbyr våre medlemmer opptil 20% rabatt på overnatting på hoteller, møteromsleie med opptil 50% rabatt og dagpakker med 10% rabatt. For å booke rom bruk rabattkode: 6616. Informasjon om gruppebooking, kurs og konferanse finner du her.

SAS-sportspriser

Våre spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. Du får for eksempel med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt. (Skipose, sykkel eller golfbag maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse.). Du har også full refusjon av billetten frem til 1 dag før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser!