Våre samarbeidspartnere

Gjensidige

NGTF inngått avtale med Gjensidige Forsikring. Dette gjelder grunnforsikring, utvidet forsikring for konkurranseutøvere og for trenere.

Unisport

Unisport er markedsledende leverandør av idrettsfasiliteter i Norden og leverer totalløsninger for hallinnredninger og idrettsanlegg. Selskapet har lang erfaring innenfor turn og gymnastikkutstyr.

Nordic Choice Hotels 

Med hotell på over 100 destinasjoner i Norden finnes det nesten alltid et alternativ i nærheten av hallen. Nordic Choice Hotels tilbyr våre medlemmer opptil 20% rabatt på overnatting på hoteller, møteromsleie med opptil 50% rabatt og dagpakker med 10% rabatt. For å booke rom bruk rabattkode: 6616. Informasjon om gruppebooking, kurs og konferanse finner du her.

SAS-sportspriser

Våre spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. Du får for eksempel med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt. (Skipose, sykkel eller golfbag maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse.). Du har også full refusjon av billetten frem til 1 dag før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser!

Eplehuset

Fordelsavtalen er fordelt på 4 kategorier:

1. Det gis 3% rabatt på alle iOS-produkter og Apple Watch (iPhone, iPad og Apple Watch)
2. Det gis 5% rabatt på alle Macer (Mac Pro, iMac, MacBook, MacBook Air, MacBook Pro og Mac mini)
3. Det gis 10% rabatt på alt øvrig utstyr (tilbehør)
4. Eplehuset tilbyr kurs eksklusivt for bedriftens ansatte etter nærmere avtale, se eplehuset.no/kurs for kursoversikt. Andre tema og ønsker kan vurderes ved behov.

Avtalen gjelder alle medlemmer i Norges Gymnastikk & Turnforbund og er gjeldende fra 09.03.2018 med 1 års varighet.

Twentyfour

Twentyfour er en av Next Sport sine merkevarer. Twentyfour vil levere overtrekksdresser, T-skjorter og fritidstøy til NGTF. I tillegg innebærer også samarbeidsavtalen at medlemslagene i NGTF får gode tilbud hos NGTFs partner