Våre samarbeidspartnere

Milano Pro Sport

Milano Pro Sport er NGTFs samarbeidspartner innen konkurransetøy. Milano Pro Sport har base i Manchester i England. Milano leverer oppvarmings- og konkurransedrakter til våre landslag innen turn menn, turn kvinner og gymnastikkhjul, i tillegg til at de bidrar med sponsorpenger.

Twentyfour

Twentyfour er en av Next Sport sine merkevarer. Twentyfour vil levere overtrekksdresser, T-skjorter og fritidstøy til NGTF. I tillegg innebærer også samarbeidsavtalen at medlemslagene i NGTF får gode tilbud hos NGTFs partner

Thon Hotels

Thon Hotels gir våre lag og medlemmer gunstige priser på overnatting på Thon Hotels i hele Norge. Mange av våre arrangementer skjer på Thon Hotels. Klikk på Thonlogoen og du kommer til hjemmesiden for Thon Hotels. Du er nå automatisk pålogget med gymnastikk- og turnforbundets ID og får våre prisfordeler.  Ved telefonbestilling må du bruke koden FFAGYM. Internettkoden for bestilling (TH87811) er lagt inn automatisk i linken under logoen.

SAS-sportspriser

Våre spesialtilpassede sportspriser skal dekke alle de behov du har som idrettsutøver og leder. Dette er billetter som har en lav pris med alle de fleksible fordelene du trenger. Du får for eksempel med deg inntil 2 stk. bagasje à 23 kg kostnadsfritt. (Skipose, sykkel eller golfbag maksvekt 23 kg kan inngå som en av disse.). Du har også full refusjon av billetten frem til 1 dag før avreise. I tillegg til alt dette opptjener forbundet/klubben/laget ditt SAS Credits på hver reise som igjen kan brukes til nye reiser!