Ungdom

Det er spennende og utviklende å være ungdom i NGTF!

Det finnes mange aktiviteter i NGTF for deg som er ung. Uavhengig av om du vil trene en eller fem dager i uka, om målet ditt er trippel salto, eller om du synes det viktigste er å ha det gøy på trening sammen med gode venner. Kanskje vil du være trene andre, eller ta ansvar i klubbens styret.

Uansett hvordan du ønsker å engasjere deg håper vi du finner din plass i NGTF. På denne siden finner du en oversikt over noen av tilbudene som finnes i dag, men husk: vi er alltid ute etter å finne nye, morsomme aktiviteter. Gi oss et hint om hva du ønsker å mer av!

Hva vil du trene mot?

Hvis du er mest interessert i konkurranseturn anbefaler vi deg å gå på sidene til konkurransegrenen. NGTF har fem konkurransegrener: Turn kvinner, turn menn, rytmisk gymnastikk, troppsgymnastikk og gymnastikkhjul.

Hvis du synes det er morsommere med uformelle oppvisningskonkurranser og stevner finnes det mange spennende alternativer som Gym for life, Gymnaestrada og ikke minst ungdommenes egen Eurogym! Les mer om dette på Stevne og oppvisning.

Lyst til å begynne med turn?

Finn din klubb her!

Les mer om

Trenerutdanning

  • Tora Sundelin

    Medlem

  • Maria Norvik

    Medlem

  • Celinda Gottschalck

    Medlem

Kontaktinformasjon

Irina Solem
Konsulent barn, ungdom og funksjonshemmede
Tlf: 459 75 230
E-post: Irina.solem@gymogturn.no

 Meld deg på mailinglisten