Stevne og oppvisning

Gutter og jenter, unge og gamle, korte og lange, menn og kvinner, barn og voksne. I gymnastikkens verden kan alle finne sin riktige fysiske utfordring.

Hva er Stevne og oppvisning?

I Stevene og oppvisning står fellesskap, fysisk aktivitet og glede sentralt. Oppvisningstropper lager programmer der turn, gymnastikk,  akrobatikk og dans kombineres.

Det finnes mange tilbud i krets, regionalt, nasjonalt og internasjonalt for oppvisningstropper. Barnestevnene har nedre aldersgrense 6 år (dvs. det året man fyller 6), ungdom/voksne fra det året man fyller 16 år. Landsturnstevne arrangeres hvert 4. år, på ulike steder i landet. Hvert 2. år arrangeres de europeiske stevnene Eurogym, som er for ungdom fra 13-18, og Golden Age Festival som er for voksne fra 50 år og eldre. World Gymnaestrada arrangeres hvert 4. år og er for gymnaster fra hele verden.

Stevne og oppvisning er gøy!

Og det er aldri for sent å begynne! Denne formen for aktivitet er svært populært i NGTF. Det finnes tropper som har trent sammen i flere 10-år, og som fremdeles reiser verden rund på oppvisninger.  Samholdet og fellesskap må til for at troppen skal klare nye elementer og utfordringer.

Å kunne trene mot et mål motiverer det fleste. Gjennom konkurranser og oppvisninger får man muligheten til å dette. Liker du å bevege, utfordre og trene i fellesskap er dette aktiviteten for deg!

Lyst til å begynne med Stevne og oppvisning?

Fin din klubb her!

Vil troppen din være med på stevne eller oppvisninger?

I terminlisten finner du kommende stevner og oppvisninger både i krets, nasjonalt og internasjonalt.