Stevne og oppvisning

Det er aldri for sent å begynne og det er gøy!

Stevne og oppvisnings aktiviteten er svært populær i NGTF. Det finnes tropper som har trent sammen i flere 10-år, og som fremdeles reiser verden rund på oppvisninger.  Samhold og fellesskap må til for at troppen skal klare nye elementer og utfordringer.

Å kunne trene mot et mål motiverer de fleste. Gjennom konkurranser og oppvisninger får man muligheten til dette. Liker du å bevegelse, utfordring og trening i fellesskap er dette aktiviteten for deg! Gutter og jenter, unge og gamle, korte og lange, barn og voksne. I gymnastikkens verden kan alle finne sin riktige fysiske utfordring.

Fellesskap, fysisk aktivitet og glede!

Fellesskap, fysisk aktivitet og glede står sentralt i stevne og oppvisning. Det lages programmer der turn, gymnastikk,  akrobatikk og dans kombineres, alt er lov.

Det finnes tilbud i krets, regionalt, nasjonalt og internasjonalt for oppvisningstropper. Kretsene har stevner for barn(6+) og ungdom/voksne(16+), nasjonalt går landsturnstevnet hvert 4.år (13+). Internasjonalt arrangeres EuroGym(13-18år) og Golden Age Festival (50+) hvert 2. år, mens World Gymnaestrada arrangeres hvert 4. år og er for gymnaster fra hele verden.

Lyst til å begynne med Stevne og oppvisning?

Fin din klubb her!

Vil troppen din være med på stevne eller oppvisninger?

I terminlisten finner du kommende stevner og oppvisninger både i krets, nasjonalt og internasjonalt.

Kontaktinformasjon

Minna Børstad
Konsulent Stevne og oppvisning
Mob: 907 123 73
E-post: minna.borstad@gymogturn.no
Følg de neste internasjonale stevnene på facebook:

   

Meld deg på mailinglisten