Ankomstdag- de fleste er nå på plass!


Arrangementdetaljer


Dagen i dag har vært den store ankomstdagen. Fra klokken syv i dag tidlig har våre frivillige vært på Gardermoen og Torp og tatt imot delegasjoner og gymnaster. I tillegg har vi hatt folk på Tønsberg og Stokke togstasjon.


V
elkommen til oss!

Aserbajdsjan, Malaysia, Russland, Zimbabwe, Kina, Østerrike, Canada, Ungarn, Japan, Tyskland, Irland og Hellas og flere Norske tropper har ankommet og fått tildelt hytter og hotell. Landsbyen fylles opp av forventningsfulle gymnaster og ledere. Her er det smil, latter og alle ser ut til å storkose seg i det nydelige sommerværet.


G
ymnaster fra Aserbajdsjan

I tillegg til at shuttelbussene går i ett fra flyplasser og togstasjoner, er det mye møtevirksomhet.

Både LOC/ FIG hatt møter for å sjekke at er i orden til morgendagen.

Deltakerne til FIG presidental commission og Executyve Committee er vel tatt imot og har tilbragt dagen i Tønsberg på Hotell klubben.

Evaluators/feedbackers, det vil si de som skal synse og si noe om, og gi troppene tilbakemelding på  oppvisningene,  har ankommet og hatt møtevirksomhet på dagen og nå i kveld nyter de den fine sommerkvelden ute på sjøen.


Evaluators and Feedbackers

Det har vært fri trening for de troppene som har ønsket det i Vearhallen, Messehall A og Stokkehallen, samt trening på Åpningsseremonien her på Oslo Convention Center.

I morgen er det Åpningsdag og vi får Kongebesøk, i den anledning har det i dag vært generalprøve på det besøket.

Siste post på programmet i kveld er møte for alle delegasjonsledere. Hallen er rigget, lyd og bilde testet. Så vil vi tro at vi er klare for morgendagen og de opplevelser den måtte bringe.

Vi gleder oss og ser fram til å endelig starte det offisielle programmet.

Åpningen streames på vår facebookside;

https://www.facebook.com/norgesgymnastikkogturnforbund/