Nordstrand Turnforening søker hovedtrener Troppsgymnastikk

Nordstrand Turnforening søker hovedtrener innenfor tropp. Troppspartiene består av i overkant av 40 utøvere fra 10-18 år for trampett, tumbling og en junior jente gruppe i frittstående.
Treningene avholdes i Leirskallen turnhall. I stillingen inngår to- tre ettermiddager/kvelder for arbeid i sal. Planlegging og administrativt arbeid vil også være en del av stillingen. Stillingsprosent etter avtale.

Nordstrand Turnforening er en godt etablert forening med lang erfaring innen gymnastikk og turn. Vi har ca 1100 medlemmer og vi tilbyr turn til jenter og gutter fra 2 år og oppover. Vi har partier til alle nivåer, inkl. konkurranseparti og turn og trening for voksne. Klubben er lokalisert i fullt utstyrt turnhall på Nordstrand, ca 20 min fra Oslo sentrum.

Stillingsutlysning

Søknad og CV sendes til post@nordstrandturn.no. Søknadsfrist 12.12.2018.