Njård Turn søker hovedtrener eliteturn jenter

Hovedtrener eliteturn jenter
Njård Turn har ca 900 medlemmer og har tilbud både innen bredde- og eliteturn. Avdelingen har 9 heltidsansatte og 18 deltidsansatte trenere.

(Head coach Njård WAG – english)

Turnavdelingen søker nå en trener til konkurransegruppen, en gruppe som består av ca 30 jenter. Vi er lokalisert i Njårdhallen, nær Smestad i Oslo. Vi har en egen turnhall som er til vår fulle disposisjon. Målet vårt er å ha gymnaster på alle nivåer, – regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Njårds visjon er at vi skal legge til rette for våre utøvere slik at de kan drive idrett på alle ferdighetsnivåer. Vi ønsker å gi de opplevelse av mestring i et godt læringsmiljø. Vi legger vekt på at trenerne ser hver enkelt utøver og mestrer kommunikasjon med både utøvere og foreldre.

Vi søker en trener med gode egenskaper i sikring og mottak. Stillingen vil i hovedsak bestå av instruksjon i hall, men i tillegg kommer administrasjon/planlegging samt konkurranser og samlinger. Vi leter etter en person som kan tenke seg å jobbe for oss i lang tid fremover og bidra til å utvikle Njård turn, spesielt på jentesiden.

Stillingen er fulltid, hovedsakelig ettermiddag/kveld.

Kvalifikasjoner:

 • Høy faglig turnkompetanse.
 • Utdannelse innen gym og/eller pedagogikk
 • Gode egenskaper i sikring og mottak.
 • Gode lederegenskaper
 • Gode kommunikasjonsegenskaper
 • Være fokusert og ambisiøs for gymnastene
 • Strukturert og god til planlegging

Vi tilbyr:

 • Lønn etter avtale
 • et bredt og allsidig trenermiljø
 • pensjonsplan og forsikring
 • fullt utstyrt turnhall

Tiltredelse så snart som mulig.

Søknad og ytterligere opplysninger:
Jan Schroé, Sportslig leder i Njård turn. Tlf: 46696376 eller turn@njaard.no

 

Om klubben
Sportsklubben Njård er et av Oslos største fleridrettslag med 3.700 medlemmer fordelt på 8 idrettsavdelinger. Klubben har i dag ca 25 årsverk, eier og driver sine egne anlegg og jobber stadig for å videreutvikle et allerede godt etablerte mangfold av aktivitetstilbud.