Njård søker RG-trener

For å styrke trenerteamet søker Sportsklubben Njård, RG avdeling, spesialtrener i RG i en 80% stilling, hvor ca. 20% vil være administrativt. Stillingen vil i perioder kunne utgjøre ca. 100%.

Njård RG er den største RG-klubben i Oslo, og har RG-gymnaster i alderen 6 til 20+.

Vi ser etter en erfaren RG-trener som skal jobbe i nært samarbeid med vår bulgarske hovedtrener, Krasimira Vasilieva, for å utvikle gymnastene på alle nivåer.

Kvalifikasjoner:
• Profesjonell RG-trener med lang erfaring i å trene gymnaster på alle nivåer i RG, fra små barn til gymnaster som deltar i internasjonale konkurranser.
• Dokumentert erfaring innen koreografi er ønskelig, men ikke et absolutt krav.
• God kunnskap innen teknisk trening av kroppsteknikk og forskjellige apparater.
• God erfaring og kunnskap innen utvikling av gymnaster fra nybegynnere til avanserte.
• Gode kunnskaper i det norske RG-reglementet er ønskelig, men ikke et absolutt krav.
• Norskkunnskaper både muntlig og skriftlig er ønskelig, men ikke et absolutt krav.
• Kjennskap og erfaring i Word og Excel er en fordel.

Tiltredelse og stillingsvarighet: Så snart som mulig etter 1.1.2020. Man vil få en kontrakt på et år med god mulighet til forlengelse.

Lokalisering: Njårdhallen, Sørkedalsveien 106, 0378 Oslo
Arbeidstid: Trenerjobben vil kunne foregå mellom kl. 15.00 og 21.00 fra mandag til fredag, og lørdager kan den finne sted mellom kl. 09.00 og 16.00.

Det vil også bli helgearbeid i forbindelse med samlinger og konkurranser. Det administrative arbeidet kommer utenom de angitte tidspunktene hvor selve trenerarbeidet blir utført.

Konkurransesesongen: Januar til juni hvert år.
Lønn: Etter avtale.

Opplysninger om arbeidet: Ta kontakt med styreleder Hilde Vermedal; hilde.vermedal@okklinikken.no for mer informasjon, eller på telefonnummer +47 958 29111.