Invitasjon til kurs i Utetrening

Sted:  Holtahallen, Møglestu, 4790 Lillesand.

Tidspunkt: søndag 1.sept  kl. 10 – 17.

Pris: kr. 300.

Det er et 7 timers kurs som ikke krever trener kompetanse i forkant. Denne modulen er basert på et ferdig treningskonsept med en treningstime innen kondisjon-, styrke- og balansetrening (ingen løping).

Konseptet er utviklet for å få flere voksne til å trene i samme klubb og gjerne i samme tidsrom hvor barna allerede er aktive. Det er perfekt kurs for foreldre.

Man går gjennom alle øvelsene grundig på kurset.  Det er valgte trygge, enkle, men samtidig effektive øvelser som er lett å gjennomføre. Organiseringen er godt gjennomtenkt og av den grunn kan personer uten tidligere instruktørerfaring holde denne timen.

Utetrening passer for alle, både nybegynnere og godt trente. Øvelsene utføres i eget tempo og kan tilpasses etter fysisk form. Treningen skal gjennomføres ute, for eksempel: fotballbane, gressbane/plen, idrettspark, parkeringsområde, skolegård, etc. Alt foregår uten utstyr.

Krav for deltakelse:

Deltakere må være 16 år og oppover. Alle deltakere må ha en tilknytting til et lag i NGTF. Enten er man selv medlem eller ha noen i familien som er medlem i NGTF.

Praktisk informasjon:

– Deler av kurset blir inne. Ta med skrivesaker.
– Deler av kurset ute. Ta med klær / sko til utebruk.
– Det kan være lurt å ta med ekstra treningstøy om en må bytte.

Påmelding innen 20. august!

Oppgi navn, fødselsdato, klubb og mail til fakturering

Påmeldingen er bindende. Kun legeerklæring er godkjent fravær.

Påmeldingen sendes:  gema.casado@gymogturn.no

Kursholder:

Anne Berit Brekke Nyhamn. Anne Berit har lang erfaring som instruktør. Hun har de siste 20 årene vært instruktør for senior og voksne og har holdt timer bl.a. i aerobic, step, yoga, dans, styrke og Tabata. Hun er NGTFs kursholder siden 2007 og har bidratt innen diverse kursmateriell. I samarbeid med forbundet har Anne Berit utarbeidet GymX Utetrening.

Velkommen på kurs!