Over 100 deltakere fra Nordland på Eurogym 2018

Eurogym 2018 er nå over, og alle gymnaster, trenere og ledere har kommet seg hjem etter en fantastisk uke i Liège i Belgia. Fra Nordland deltok til sammen 108 gymnaster og trenere fra Sandnessjøen IL Turn, Mosjøen IL Turn, Ballangen Turnforening, B&OI Turn og Bodø Gym og Turn. Fra søndag 15. juli til torsdag 19. juli har dagene vært fylt med åpningsseremoni, oppvisninger, workshops, ekskursjoner, Gym-Zone, UEG Gala, avslutningsseremoni og avslutningsfest. FOR en gjeng å ha med seg fra Nordland og fra hele den norske delegasjonen! Fantastisk flinke gymnaster som har levert supergode oppvisninger gjennom hele uken.

Les mer om den norske delegasjonen i Liège her.

 

 

Se flere bilder fra Eurogym 2018 her.

Au revoir Belgique, sjáumst á Islandi árið 2020.