Invitasjonen til årets KURSHELG er klar!

Vi har gleden av å publisere Invitasjon Kurshelg 2018 versjon mai  Også dette året legges Kurshelgen til Sandnes. De fleste kurs legges til Sandneshallen (friidrettshallen på Sandved). Noen kurs som krever et mer lukket lokale, legges til Skeiene Ungdomsskole, i gåavstand til Sandneshallen.

For første gang på mange år, tilbyr vi «Gymlek». Dette er et supert kurs for deg som trener småbarn (førskolealder). Har du det ikke fra før, så ta det nå! En trenger ikke lenger ha «Trener 1» for å delta. En må være fylt 16 år eller fylle 16 år i 2018, for å kunne delta.

Etter ønsker fra deltakerne på året utvikling og samarbeidskonferanse, har vi valg å gjennomføre et programskrivingskurs, for første gang på mange år. Synnøve, som skal være kurslærer, har solid erfaring på området. Vi håper at dere som har tenkt på dette, nytter anledningen!

Videre kommer det kurs i yoga, for trenere til barn og voksne. Yoga for barn, er ett nytt tilbud fra oss. Vi gleder oss. Kurslærerne Silje Førland og Stig Magne Jonassen, er lang erfaring på området, og har dette som sine jobber. Disse kursene blir på Skeien Ungdomsskole, slik at vi ikke blir forstyrret av annen aktivitet rundt.

Å starte fredag med sikringskurs 1 i Trampett, har blitt en tradisjon. Da kan du delta på både sikringskurs, samt få med deg idekursene på søndag. Søndag er det kurs i både trampett og tumbling, samt basiskurs med fokus på styrke. Her er det muligheter også for trenere innen troppsgymnastikk!

Dette året har vi spesielt fokus på dans/koreografi/frittstående. Vi tilbyr heldagskurs lørdag for deg som trener ungdom eller frittståendeparti. Er du trener for barnepartier, har vi et litt kortere kurs lørdag. RG-kursene søndag vil også passe for deg som lager show/oppvisningsprogram for barn.

Er du trener for voksne? Da tilbyr vi mye spennende. Hva med et utetreningskurs, så kan du gi tilbud til foreldre som venter på egne barn  som trener, eller starte opp et parti selv om dere ikke har hall? GymX Utetrening, er et nytt og spennende konsept fra NGTF. Vi har fått med oss Anne Berit, som kurslærer. Hun har utviklet dette kurset for NGTF. Foruten yoga, har vi også, for første gang på Kurshelgen, et tilbud som vi har kalt «Turn for voksne». Dette er rettet mot deg som vil lære voksne basisferdigheter innen turn; rulle, hjul, stift og salto. Hva må vi tenke på når vi har voksne gymnaster, kontra småbarn?

Alle har vi bruk for kunnskap om førstehjelp, som nye trener eller som repetisjon. Vi har dette kurset på agendaen i år også.

Et av våre gjengangerkurs er grunnteknikk i matteturn. Det blir fullt hvert år. Derfor kommer det også dette året 🙂

Også dette året gjennomfører vi første helg av Trener 1, under Kurshelgen. Helg nr. 2, kommer helgen etter Kurshelgen. Husk at en må delta begge helger for å få det godkjent! Egen invitasjon finner du her.

Kommer du?

Vi gleder oss!!