Stor idrettsglede på «Kom og bli med»

Lørdag 25. november arrangerte Hammer Turn «Kom og bli med» konkurranse for barn og unge med nedsatt funksjonsevne. Det var deltagere i grenene Rytmisk gymnastikk, turn jenter og turn gutter. Utøverne ble dømt etter Special Olympics reglement, hvor man kan delta fra fylte 6 år. Her var det flinke utøvere som har jobbet hardt og viste imponerende prestasjoner. Det ble vist ekte idrettsglede på høyt nivå og fantastisk bra stemning i hallen. Gratulerer til Hammer Turnforneing for vel gjennomført konkurranse.

De som deltok i Kom og bli med:

Rytmisk Gymnastikk:

Deltager fra Stabekk, Silje Holand Greve, Maren Iversen, Fride Farestad Spakrud og Emilie Ziegler Søiland

Deltager fra Straen: Kaja Killer

Turn jenter:

Deltager fra Hammer Turn: Rikke Birkeland-Yttervik

Turn gutter:

Deltagere fra Oslo Turn: Joakim Hylland, Petter Haavik Baumann, Amund Korsmo Sæter og Lars Jakob Lundh