Påmelding til Golden Age Festival er i gang!

Preliminær påmelding til neste Golden Age Festival i Pesaro (16.-22. sept. 2018) er åpen fra i dag til og med 17. november.

Delegasjonsledere fra de ulike landene var på et infomøte i Pesaro i helgen. Der fikk vi se byen og fikk masse nyttig info. Det meste kommer snart i bulletin nr. 2

For de som var med på forrige Golden Age i 2016 i Portoroz, kan vi fortelle at Pesaro ligner veldig på Portoroz. Pesaro er en sjarmerende liten italiensk havneby med ca 90 000 innbyggere. Den har stor turistnæring og flotte strender. Byen har også en del museum.

Alle oppvisningsarenaer og GAGF village er veldig nær til hverandre så det ikke blir behov for transport i det hele tatt.

Det som er nytt i 2018 er at booking av hoteller går via arrangøren. Det vil si at troppene kan velge hotel med 3 eller 4 stjerner, singel-, dobbelt- eller trippelrom. Men troppene/ NGTF  kan ikke velge hotell selv. Om noen har spesielle ønsker og spesielle behov kan dere si fra til NGTF og arrangøren vil prøve å ta hensyn til det. Arrangør vil plassere alle fra samme klubb på samme hotell evt på hoteller som er veldig nær til hverandre.

Preliminær påmelding er åpen fra i dag til og med 17. november. Påmeldingsskjema sendes til Gema.Casado@gymogturn.no

Påmeldingsskjema finner du HER

Faktura på kr. 200,- pluss € 10,- pr. person sendes ut fra NGTF etter at påmeldingen er registrert.

Deltakere fra NGTF fellestropper, NKGV og NTV betaler kr. 150 i tillegg.

Ved avmelding blir dette ikke refundert.