Greg Roe Trampoline kommer til Norge i januar!

Greg Roe er trampolineutøver og instruktør fra Canada. Han er kjent i den akrobatiske verden for sine utrolige stunts på sosiale media, sammen med opptredener på populære TV-show som America’s Got Talent. Greg er også kjent for sin unike måte å instruere på. Han blander kompleks akrobatikk og fysiologiske prinsipper i en morsom og enkel innlæringsprosess som alle kan følge, i ulike workshops kalt GRT «clinics».

På sin verdensturné kommer Greg Roe Trampoline (GRT Inc.) nå innom Norge i januar:

Oslo Turnforening er vert for en GRT clinic den 8. januar 2017. Info og påmeldingsskjema finner du her!

Dette er en flott mulighet til å lære både grunnleggende og mer avanserte teknikker på trampoline. Oslo Turnforening inviterer flere deltakere til å melde seg på, så vi håper flere har mulighet til å ta turen til Oslo på kort varsel.
Det legges opp til en egenandel for deltakerne, foreløpig noe usikkert i hvilken størrelsesorden, men er man flere enn 10 stk reduseres egenandelen.

GRT_Greg-Roe-trampoline-clinics-world-tour_poster

Les mer om Greg Roe og kursene han holder her: http://www.trampolinecoaching.com/acrobatic-clinics.