Hva skal du sommeren 2017?

Bli med på World Gym for Life Challenge, da vel! Dette blir møtestedet for gymnaster fra hele verden som elsker oppvisning!

World Gym for Life Challenge ble første gang arrangert i Dornbirn i 2009 med 1541 deltakere. Fire år senere var 1405 gymnaster da det ble gjennomført i Cape Town. Norge er stolte arrangører av World Gym for Life Challenge 2017, og kan allerede skimte med nærmere 2200 påmeldte fra 22 land!

Men vi vil ha med flere, og med Oslo Convention Center som lokasjon, er ikke plassmangel et tema. Så om du og ditt lag vil bli med på sommerens store oppvisningseventyr ønsker vi dere velkomne.

FOTO: Oslofjord Convention Center

Glem den oppblåsbare madrass
Med lokasjon Oslo Convention Center kan vi med 99 prosent sikkerhet si at du aldri har opplevd lignende stevne. Her blir det ingen oppblåsbar madrass eller sovepose på gulv. I stedet kan du bo sammen med vennene dine i velutstyrte leiligheter og hytter. Like i nærheten er vannet, så du kan rett og slett begynne dagen med et morgenbad. Det er en flott strand der vi håper at grilling og andre aktiviteter vil skje.

 

Norskinspirert Workshop

I vikingtiden var styrke og smidighet helt vesentlig for de som var krigere. Barna ble trent hver dag fra de var små. Deres ferdigheter måtte workshopovergå fiendens, og aktivitetene de trente på var både relatert til hverdags oppgaver så vel som kamp trening. Alt som kunne bygge muskler og koordinasjon ble sett som viktig. Det fysiske grunnlaget var avgjørende for utfallet av slagene som de deltok i – ja det kunne være forskjellen på liv og død.

Det er heldigvis ikke lenger så alvorlig om man ikke er den sterkeste eller den mest smidige, men prestasjoner avhenger fortsatt om man er godt nok forberedt fysisk.

Under workshopene vil du bli kjent med hvordan vikingene forberedte seg og trente for å takle påkjenningene som de møtte i forbindelse med strid.
Tar du utfordringen?!

Nye priser for norske lag
Organisasjonskomiteen har gått igjennom prisene for deltagelse på World Gym for Life Challenge 2017 og har laget en mer differensiert prisstruktur. Vi anbefaler fortsatt at man benytter seg av hele pakken, men presenterer her priser som ivaretar alle kombinasjoner fra full pakke til bare deltagerkort. Priser og pakketilbud kan du lese mer om her.

I den oppdaterte invitasjonen er nå prisene for busstransport kommet med. Tur-retur Gardermoen – Oslofjord koster kr. 700,- pr. person, mens tur-retur Torp/Stokke – Oslofjord koster kr. 200,- pr. person.

Påmeldingsfristen er 20.12.2016, så det er bare en ting å gjøre:

Følg linken under, og med dere på!

http://www.gymogturn.no/events/event/world-gym-life-challenge-2017/llenge-2017/

Sjekk ut www.gymforlife2017.com  og vår Facebookside for mer informasjon.