Følg vår maratonsending på TV2 Sportskanalen og TV2 Sumo nå!

NEM2016 sendes på TV2

Lørdag kl.11.00 kan du se mangekampfinalen  på TV2 Sportskanalen. Det er en god stund siden et internasjonalt mesterskap i turn på dette nivået ble sendt på norsk TV. Kommentatorene er de samme som i OL i Rio: Åse Linda Tynning og Flemming Solberg.

Sendeplan for TV2: http://www.tv2.no/tvguide/#/2016/10/22

Landslagskoordinator Turn menn, Ole Kristian Heien Storsve, mener Stian Skjerahaugs kvalifisering og innsats under OL i Rio er en av årsakene til at Norges største kommersielle TV-kanal velger å sende LIVE fra Nord Europeisk mesterskap. I tillegg har den lokale arrangøren, Trondhjems Turnforening, lagt ned en formidabel innsats for å få produksjonen av sendingene på plass.

-Stian viste en god figur for sporten, og turn viste seg å trekke flere seere enn hva TV2 hadde antatt.  At Nord Europeisk Mesterskap sendes på TV i helgen betyr mye for sporten og utøverne her i Norge.

God Morgen Norge

Allerede i morgen tidlig kan du se intervju med norske turnere. Stian Skjerahaug og nylig Norgesmester i turn, Pietro Giachino, gjester God Morgen Norge på TV2. Sendetiden er ennå ikke avklart, men gutta vil være i studio allerede fra kl. 07:40.