Mysoft – driftsmelding

Driftsmelding 22.08.16 kl. 14:03

Medlemsportalen er dessverre ustabil og Mysoft jobber med saken.  Som en kortsiktig løsning er nå innmelding for administratorer og medlemsansvarlige flyttet slik at dere må klikke på linken i innloggingsbildet. De som bare skal melde seg på et parti finner den nødvendige innloggingen som vanlig på medlem.gymogturn.no

Dersom noen som logger inn som medlemsansvarlig / klubbadministrator kommer i skade for å skrive inn feil opplysninger, så vil det ikke komme egen feilmelding om det nå, men man kommer tilbake til startsiden.

Vi følger tett opp med møter og samtaler med Mysoft i dagene framover. Vi beklager sterkt de utfordringer og problemer dette skaper!

Innmelding av nye medlemmer under «Bli medlem» linken til det enkelte lag fungerer som vanlig.