Twentyfour cup nr. 2

Helga 4.-5. juni ble det arrangert Norgescup i turn kvinner og turn menn i Bergen. Gymnaster fra Kabelvåg IL og Narvik TF har konkurrert og levert fine resultater. Dette er konkurranse nummer to i en rekke av tre hvor Andrine Hegdahl kom på en solid andre plass i klasse III.  Hun sier:”Jeg er veldig fornøyd med helga! I hopp gjorde jeg tsukkahara og fikk 12,7. Skranke gruet jeg meg litt til, da jeg har hatt lungebetennelse og treningsfri i tre uker. Jeg har ikke greid verken skranke eller frittståendeøvelsen min på trening den siste tiden, men det gikk veldig bra under konkurransen.”

Med en liten feil i frittstående og et lite stopp i skranke endte hun på totalt 56,700 poeng, kun 1,800 poeng bak vinneren fra Bergen. Videre ser Andrine frem til Twentyfour cupen i Asker til høsten, hvor hun har en målsetning om å komme først. Det er også senior-NM før konkurransen i Asker, og om treningen går bra i sommer har hun et mål om å delta der, da for andre gang. Hun sier at treningen i sommertiden kan bli noe demotiverende da hun trener mye alene. Hun blir derfor veldig glad om hun får invitasjon til å komme å trene sammen med andre i sommer.

Alle resultatene finner dere her:

http://live.sporteventsystems.se/Score/WebScore/303

 Twentyfour - SplitthoppTwentyfour, Kabelvåg