Alle samlet til premieutdeling.

Resultater fra Twentyfour cup nr.2 i helgen.

4.-5. juni var 240 jenter og 60 gutter  samlet i Bergen for å turne om de gjeveste plassene i Norges cup nr.2/ twentyfour cup. Arrangementet gikk på skinner selv om ikke Bybanen gjorde det hele tiden, men solen skinte hele helgen i vestlandsbyen og mange glade turn jenter og gutter gjorde sitt beste i sesongens siste konkurranse.

Vi gratulerer Sebastian Sponvik, Hoppensprett med seier i rekrutt klassen for gutter, Marie Nilsen Rønbeck, Oslo tf med 1.plass i klasse 11 år og Sarah Buchanan, Bergen tf med 1.plass i 12 -års klassen. I gutter kl.1 vant Elias Bachmann, Bergen tf, kl.2 Marius Faanes, Trondhjems tf og i kl. 3 Brede Olsen STIF. I jente kl.1 gikk Aino Namtvedt, Elverum t helt til topps, kl.2 vant Michelle Nerem, Holmen tt og kl.3 var Madeleine Børsheim, Bergen tf  best.  Vi gratulerer alle jenter og gutter som lyktes med det de hadde trent på uansett plassering!

Alle resultater