Turnakademiet Oslo Turnforening

Turn-SFO på Hasle starter høsten 2016!

På TurnAkademiet vil barn i 1.-4.klasse ha mulighet til å trene turn i fantastiske fasiliteter sammen med et kompetent og motivert trenerteam. TurnAkademiet er en variert læringsarena med fokus på turn og gymnastikk. Vårt mål er at alle barn skal føle trivsel, mestring og trygghet gjennom positive mestringsopplevelser i et utviklende miljø. På TurnAkademiet vil gymnastene møte nye og varierte utfordringer, samtidig som vi er opptatt av å ha det gøy underveis. Oslo Turnforening er utstyrt med airtrack, trampolinebane, tumbling, trampetter, skumgummigroper og mange flere turnapparater tilpasset alle aldre. På TurnAkademiet vil alle barn få prøve seg i ringer, lande i skumgummigropen, balansere på bom, henge i skranke og hoppe på airtrack, samt mye mer moro!

TurnAkademiet Oslo Turnforening