Bestill OL-billettene nå!

Jet Set Sports/CoSport er Norges idrettsforbunds offisiell leverandør av OL-billetter og gjesteprogram til De olympiske leker i Rio de Janeiro 5. – 21. august 2016 og Paralympiske leker 7. – 18. september 2016. På www.cosport.no finner du alle billetter samt hotell- og billettpakker tilgjengelig for Norge.

For å bestille billetter og hotell- og billettpakker må du opprette en brukerkonto på www.cosport.no. Brukerkontoen vil være bindeleddet mellom deg og oss, i forbindelse med bekreftelser, oppdateringer, viktige datoer, informasjon og veiledning. Vi anbefaler også www.rio2016.com. Her finnes nyttig tilleggsinformasjon om Rio de Janeiro, arrangementet,

Hvem er vi
CoSport/Jet Set Sports er en ledende leverandør av billetter og gjesteprogram knyttet opp mot De olympiske leker, som gir utøverne og deres familier, våre samarbeidspartnere, næringslivet og det norske folk, mulighet til å oppleve OL i Rio. På www.cosport.no vil du finne:

  • Enkeltbilletter
  • Hotell- og billettpakker
  • Billetter- og Hospitalitypasspakker
  • Generell informasjon

For større grupper, tilpassede løsninger og veiledning, ta direkte kontakt med Gry Bruaas på CoSport/Jet Set Sports (22270505/97095755/gbruaas@jetsetsports.com). De har kontorer på Ullevaal Stadion i Oslo.

Jet Set Sports/CoSport er eneste godkjente leverandøren som kan selge enkeltbilletter og billettpakker i Norge. I den sammenheng er det viktig å være klar over at selv ekte olympiske billetter kan kanselleres, dersom de er kjøpt gjennom ikke-godkjente leverandøravtaler!

Klikk deg inn på www.cosport.no for et overblikk. Eller ring på 22 27 05 05 på vei mot ditt OL

Med autoriserte billetter, erfarne medarbeidere og sentralt beliggende og trygge hoteller, kan Jet Set Sports/CoSport garantere deg en flott OL- opplevelse.

Hotell- og billettpakker

  • Etterspørselen etter hotell i Rio er stor. CoSport har de fleste av sine hoteller i området rundt Copacabana, som er den beste beliggenheten i forhold til roingen.
  • Vi tilbyr 4 ulike pakkeløsninger. Premier (pakken som inneholder det meste, inkl. transport tilpasset ditt program. Select (forhåndsvalgte billetter), Flex (selvvalgte billetter), og Sport Specific (billetter som fokuserer på en sportsgren, f. eks. roing, golf, håndball etc.).
  • Under Paralympiske leker tilbyr vi kun Flex-pakker

Samtlige tilbud på nettsiden er tilgjengelig i et begrenset antall, etter først-til-mølla prinsippet.
Finner du ikke billettene eller løsningene du er ute etter, anbefaler vi at du jevnlig sjekker sortimentet for endringer, eller kontakter oss for hjelp og veiledning.

Spørsmål? Besøk www.cosport.no eller ta direkte kontakt Gry Bruaas på kontoret i Oslo
E-post: cosport@cosport.com, telefon 22 27 05 05

Generell introdukjson