Nordland Gymnastikk og Turnkrets inviterer deg til instruktørkurs i Modul Step og Modul Aerobic 28. og 29. november i Mosjøen

Invitasjon GymX kurs: Modul Step og Modul Aerobic

 

Vi inviterer til kurs i GymX. Kurset er i tillegg til den formelle trenerutdanningen i NGTF, dvs. utenfor det som kalles «Trenerløypa»! Dette er en kort, men relevant utdanning som tilbyr en kompetanse som GymX-instruktør. F

Innhold:

  • MODUL STEP: Lørdag 28. november fra kl 10:00 til 18:00

Kondisjonstrening i sal med enkle/middels /vanskelige trinnkombinasjoner og med musikk på en stepkasse. Grunntrinn og variasjoner, koreografi med blokkmetodikk og med vers-refreng metodikk, timestruktur, intensitetsregulering, organisering.

  • MODUL AEROBIC: Søndag 29. november fra kl 9:00 til 17:00

Grunntrinn og variasjoner, blokkmetodikk, vers-refreng-metodikk, timestruktur, organisering.

Målgruppe:

Alle som vil bli instruktører på mosjons- og treningspartier og andre interesserte i alderen 16+. Deltakere må ha GymX Basiskurs eller grunnkurs i TURBO, eller grunnkurs i seniortrening eller Trener I eller tilsvarende. Man blir godkjent som GymX instruktør i aerobic og instruktør i step. Alle som blir godkjente GymX instruktører, får en GymX t-skjorte. Oppgi ønsket størrelse ved påmelding.

Sted:

Mosjøen. Kippermoen idrettshall.

Kurslærere: Andrea Rikstad Hagstrøm_F5B8666Andrea er fysioterapeut, utdannet ved HIST i Trondheim. Hun har 16 års erfaring med gruppetrening og instruerer i alt fra vanngym til Zumba. Hun har jobbet som instruktør gjennom turnforening, treningssentre og i Hellas, Spania og Mozambique. Hun er kurslærer i NGTF og har nylig vært involvert i å lage en step og styrketime på vers refreng på DVD som er å få tak i på forbundets nettsider. Hennes timer kjennetegnes ved at de er pedagogisk oppbygd og springer ut til et fyrverkeri mot slutten. Hun er motiverende og får deg alltid til å yte det lille ekstra. Mange kjenner Andrea fra idekurs, grunnkurs og turnstevner og selv er tidligere apparatturner.

Kursavgift:

Hele kurset kr. 200,- for lisensierte og 550,- for ikke-lisensierte trenere

Eller kr. 100,- pr kurs for lisensierte og 250,- for ikke-lisensierte trenere.

Påmeldingsfrist: 17. november Påmeldingen er bindende. (Kun legeattest godkjennes som gyldig)

Evaluering:

Det er ingen eksamen på modul aerobic eller på modul step.

Spørsmål og påmelding til kurset sendes til:

Lana Johnsen  E-post: lana@nax.no Telnr.: 97 16 16 76

(oppgi navn, fødselsdato, klubb, telefonnr. adresse og størrelse på t-skjorte)