I helgen ble det gjennomført GymX Basiskurs og Modul Aerobic i Drammen. Som følge av det ble 12 damer godkjent som GymX instruktører i aerobic.

12 nye godkjente GymX instruktører i aerobic!

De fikk med seg en flott GymX t-skjorte med «Instruktør» på baksiden og mye kompetanse.  Noen kom fra Drammen TF, men også andre kretser var representert (Oslo og Akershus, Vestfold og Telemark). Det er alltid kjekt med noen besøkende. Nettopp det å treffe andre trenere blir fremhevet som en positiv ting.

De nye GymX aerobics instruktører er: Ingrid V Fredriksen, Marte D Kvæstad, Heidi Bager, Ellen B. Andersen, Jøran Christine Kleiverud, Marte K. Johansen, Henriette Walle Larsen, Maren Vedvik, Marte Håndlykken, Lise Sønstebø, Nina Sølvberg og Birgit Kastet.

 

Drammen edit 2

Vi gratulerer alle sammen!