Du er her: Skip Navigation LinksNGTF > Nyheter

 Silje Dahlby - skranke

 Tina Larsen frittstående nordisk 2012

 Haldis Nærum skranke nordisk 2012

2 bronse til jentene i Nordisk

23.04.2012 Utskriftsvennlig visning
Tips en venn Ole Kristian Heien Storsve

Det norske seniorlaget i turn for jenter tok 2 bronsemedaljer under helgens Nordisk etter god turning.

Bilde: Silje Dahlby mottar bronsen for sin 3.pl i skranke. Fotograf: Ryan Roberts.

På det norske laget under Nordisk Mesterskap for seniorer turnet Tina Larsen, Silje Dahlby og Veronica Larsen alle tre fra Nedre Glomma og Haldis Nærum og Nora Munkvold begge fra Holmen Tropp og TF. Med seg hadde de Ryan Roberts og Aleksandra Smirnova som trenere.

Mer om den norske delegasjonen finner du her. I menyen til venstre på denne siden finner du 3 videoklipp fra jentenes konkurranse i helgen.

De norske jentene gjorde totalt sett en god konkurranse som endte med 2 bronsemedaljer i lag og skranke med Silje Dahlby fra Nedre Glomma.

Alle resultater fra jentenes konkurranse finner på turn kvinner sin resultatside.

Jentene turnet godt i lag/mangekamp konkurransen og hadde ingen tellende fall i lagkonkurransen. Skranke, frittstående og hopp ble gjennomført bra, mens det var litt mer usikkerhet i bom øvelsene.

Både Haldis, Tina og Silje deltok i apparatfinalene. Haldis og Silje gjorde gode skrankeøvelser og for Silje endte det med en meget god 3. plass og bronse. Tina var uheldig i bom og falt ned, men kjempet seg igjennom og tok allikevel en sterk 4. plass.

Snart EM
For fire av seniorene (Tina, Silje, Haldis og Nora) er det rett tilbake til trening for å gjøre seg klare til EM som arrangeres i Brussel, Belgia 9. - 13. mai. Men før det reiser Tina, Silje og Haldis til Challenge Cup i Osijek i Kroatia kommende helg.

Mer informasjon om EM finner du på arrangørens hjemmeside.
 
  • Idrettsbutikken på nett

© 2008 Norges gymnastikk- og turnforbund